Komkommertijd


Thursday, July 19th, 2007

Het is weer komkommertijd, iedereen is op vakantie dus er gaat weinig mis waarvan WNN u op actuele wijze van kan informeren. Over de NSRF zullen we maar niet meer berichten, dan komt u er ook rijkelijk laat achter waar de mosterd na de maaltijd gehaald wordt. Verder was Luzern te kansloos voor worden waardoor gezamenlijk is afgesproken niet meer over deze trip te schijven.

Ook al gebeurt er weinig er staan op de kalender toch een aantal activiteiten die we u niet willen onthouden, en waarover wij u komende week gaan informeren.

Afstuderen Paul Lemmens
Het is dan eindelijkzover: Onze eigen Paul Lemmens gaat afstuderen. A.s. Vrijdag gaat het gebeuren. Naar aanleiding van het afscheid van Paul aan het studentenleven, en zijn aanstaande phoetenschap in de wereld van hedgefunds, private equity en reverse swaps (gelul natuurlijk want Lemmens gaat ordinair jaarrekening afvinken) zal morgen het dossier Paul lemmens worden gepubliceerd op WNN.

SB WK Strathclyde
Het weekend na komend weekend is er naast de Tilburgse Kermis het WK onder 23 Jaar, met de Muda’s en Joeri. Tickets boeken kan nog steeds via www.Transavia.nl. Voor € 200,- zit je geramd voor een lang weekend met het Schotse middelandsezee klimaat. Enig informeren leert dat Vincent Muda zal gaan blaffen als een Motherfucker net zolang tot het goud binnen is.

Mack naar Banyoles
Inmiddels is Mack bezig een project op te zetten om de Studenten titel in de LM4- te gaan verdedigen in Banyoles. voordat dit gebeurt is het echter alweer September, en is er vast wel weer wat moois gebeurd.

 


3 responses to “Komkommertijd”

 1. Stevie says:

  http://weblogs.nrc.nl/weblog/expertblog/2007/07/13/recht-en-economie-botsen-op-elkaar/

  Sjef, ben jij dit (zie reacties)?

  En ja, hier is het gezien de recente ontwikkeling van gisteravond ook even komkommertijd….

 2. Sjef says:

  Jammer, dat Peter Paul de Vries een mietje is.

  Alhoewel ik het een smerige streek van Groenink vind om LaSalle te verkopen en hierdoor zijn eigen hachie te redden, ben ik het geheel niet met deze “(bij)naamgenoot eens.

  Je kunt de macht van de eigenaren overdrijven, zeker met de komst van Hedgefunds (zie Stork) en Private Equity moet de macht van de aandeelhouders niet onbeperkt zijn. Bovengenoemde AH-er willen enkel korte termijn scoren, en roofbouw plegen op bedrijven komt de samenleving en alle betrokken partijen niet altijd ten goede.

  Maar goed, het gaat allemaal niet zoveel uitmaken in deze zaak, RBS gaat aan het langste eind trekken simpelweg omdat ze een beter bod doen. Alhoewel, er is nog een derde scenario: Lasalle wordt verkocht alsmede Antonveneta zodat je ABN-kaal overhoud met o.a. Haar Nederlandse activiteiten. Deze kale aandelen zijn vervolgens gevoelig voor een overname op termijn door ING of Fortis.

  Omdat de hele zaak toch een soap is geworden kies ik voor deze laatste optie. Neerlands Trots! vervolgens een spinn-off naar de Amsterdam Bank en de Rotterdam Bank, en we zijn weer terug bij af. Hebben wij toch weer heel wat fees kunnen verspijkeren!

 3. Stevie says:

  Over de uiteindelijke uitkomst als ook over verwachtingen/hoop voor de toekomst mag en kan ik natuurlijk geen uitspraken doen, maar je opmerkingen mbt aandeelhoudersmacht zijn wat mij betreft raak.

  Kunnen we met het oog op de komkommertijd WNN niet tijdelijk in een M&A discussieplatform omtoveren?