Praeses steelt de show bij moederzoondag


Tuesday, April 22nd, 2014

Het was een doorsnee Maandagmiddag op het geuzenhuysch toen opeens de leden van de Geuzen verrast werden door een groep charmante dames. En nee… het was niet een of ander afgezaagd vrouwendispuut wat ook nog hun lied eruit moest flansen; het bezoek was van een iets rijpere leeftijd. Ieder aanwezig lid werd verrast door de vrouw van zijn leven, de vrouw die nog altijd netjes de kleren wast die hun zonen ieder weekend nog mee naar huis nemen.

Na een korte maar krachtige borrel en brunch op het huysch pakte iedereen zijn stalen ros om naar den TSR te vertrekken. Eenmaal aangekomen kregen de moeders van de enige echte Q een rondleiding door het – voor de moeders- nieuwe pand. Hier was de P nog niet bij, hij sloot namelijk pas aan bij de salsa workshop. Hier kwam de spreekwoordelijke aap al snel uit de spreekwoordelijke mouw. De soepele heupen van den Praeses bleken al snel een goed voorbeeld te zijn voor de rest van de geuzen, ook bleek het dat zijn abonnement op ‘zonnebank het zonnetje’ in Tilburg zijn spreekwoordelijke vruchten had afgeworpen.

Nadat de heupen gesmeerd waren konden we met zijn allen de boot in. En zoals iedereen weet doet goed voorbeeld goed volgen, dus was het voor de moeders niet zo moeilijk om snel de beginselen te leren van het peddelen. Chef-kok Willy Wortel en Sous-chef Appelstroop wisten een overheerlijke paella op tafel te zetten.  De avond werd afgesloten met een biertje en een wijntje aan de bar van het geuzenhuysch…

Geuzenmoeders bedankt voor jullie aanwezigheid!

Ook een bedankje richting Mr. Biermans en Mr. “ik heb weer een harde, man” voor het organiseren van deze dag!


Comments are closed.