McDonalds wil Burgerweken kopen


Wednesday, June 18th, 2008

Na twee dagen op tour te zijn met de burgerweken® heeft het eerste overnamebod op WNN zich aangediend.

Marketingwonder The Mercury vond het nuttig om een SWOT analyse te maken van het jonge concept en ontdekte dat WNN on top of the charts staat bij google waar het de zoekterm burgerweken® betreft. Omdat er bij eerdere successen zoals de smaadweek® en de Ace of Spades vrijdag® nagelaten is om te cashen zal er nu uitverkoop gehouden worden.

Op dit moment zijn er onder leiding van een M&A team bestaande uit ouwe lulle en studerende leden onderhandelingen gaande met McDo / Burgerking en Café de Troubadour. Het team (Leenheers, Lemmens en Albertino) wil zo snel mogelijk zo veel mogelijk geld ophalen om fase twee van het Van Sonstraat development plan te realiseren en om eindelijk Mötorhead in te huren voor het Watergeuzenfeest of om een halfpipe in de GR te bouwen.

Het bestuur heeft als reactie laten weten dat deze actie volkomen misplaatst is. “Deze ouwe lulle en de voormalige redactie proberen om vanuit het graf door te regeren. Hun tijd is voorbij. Als we met het dispuut niets willen doen en niets uit willen stralen dan is dat onze keuze.” Alsdus het briesende bestuurslid


60 responses to “McDonalds wil Burgerweken kopen”