<<<<< SCOOP BORREL NEE, BA OKE?>>>>>>>


Tuesday, October 9th, 2018

Wil je als dispuut een nieuwe leuke toffe lichting binnen halen dan, zijn een aantal zaken van groot belang; natuurlijk potten, maar ook agressief kleppen, hippe shirtjes dragen, vochtig toiletpapier gebruiken, fietsdienstjes draaien en sluitjes pakken. Ga je voor de Q van Quality of de K van kwantiteit. En wat zoek je dan in de Q-factor: een stroeve baas, soepele pilskoning of een vrouwendecorateur. Waar zuipcapaciteit hoog in op de prioriteitenlijstje van mannen staat, is het verhaal bij vrouwen anders. Dat bevonden de chicks van chlohoe aan eerste hand, Adam Groot vertelt:

“JAAAA wiiijjj waren dusss lekker met de moidennm eeenn het was tijd voor een wc dienstje, komen we dus opeeeens een sjaars chickie tegen die KO met d’r hoofd in de wc pot ligt, ja bahh hoooorrrr, lekkerr laten ligggen die hap”

Gelukkig heeft tot op heden deze sjaars [A. De Zwart] haar oord gevonden bij Chlohoe. Andere disputen hechten echter waarde aan kenmerken zoals, priortiteiten stellen. Zij startte een petitie binnen vidar “BORREL NEE, BA OKE”, om een eigen wil van sjaarzen aan banden te leggen en de rechten van mannen en vrouwen gelijk te trekken, want sjaarzen moet je ook net als vrouwelijke dispuutshutjes in bescherming nemen voor zichzelf. Verloedering is ook zichtbaar door de fysiek lagere lat die het HSC legt aan infiltranten uit andere steden. Leden als T. Binga uit corpsverenigingen als RSC en dergelijke hebben geen commando meer nodig om bier in of over zichzelf heen te gooien. Hoewel T. Binga ook dacht zichzelf binnen te glibberen bij glijclubje PEB, was de werkelijkheid heus andersom. De heren waren maar gewillig genoeg deze man buiten de ringbanen te ‘scouten’, omdat uiteraard de dispuutstatuten voorschrijven dat hier drugsgebruik wél toegestaan is. Het WNN startte met hem een dialoog in de hoop een goed verhaal aan hem te onttrekken, maar verder dan gebral kwam het niet..


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.