Verloedering op d’n TSR


Friday, October 12th, 2018

Tijdens de pijler is gebleken dat het slecht gesteld staat met de regelvaardigheden van de Vidraten. Dat jullie dit jaar met zijn allen niet verder zijn gekomen dan het berijden van een jongeheer alsof het een paard is [Beelden worden op een later moment gepubliceerd], stemt het WNN in mineur.
Daarom hebben wij, glad als een a(n)aal, de cursus vrouwen versieren uit onze oude doos gevist.

Krijg je op Tinder ook maar geen match?
Lopen Nuchtere vrouwen Niet op je af?
Wil zelfs de Korte niet “Nu” met je neuken?
Of ben je überhaupt wel capabel genoeg om met vrouwen te praten?

Niet getreurd, na deze tips wind jij straks alle vrouwen, ook die met principes, om je vinger!

Een van de oudste tactieken om een meid aan de haak te slaan is de hyenatactiek. Lees in het volgende stappenplan hoe deze tactiek precies werkt.
1. Zoek een groep meiden die in een kring staat. Probeer de meest onzekere te spotten en ga erachter staan. Probeer boobytraps als JC Verwelken te vermijden. Deze “leuke” dames staan er in binnen-, en buitenland om bekend, op het laatste moment hun innerlijke kringen niet vrij te geven. Dat hierdoor het lijdend voorwerp met lege handen staat en nooit meer aan de man zal geraken, ook al is dit de duivel zelf, laat hen koud. Zal dit muurbloempje ooit nog floreren? #Durftevragen #cdt
2. Als je ‘confidence barometer’ hoog genoeg is, stap je naar voren en sla je beide armen om de heupen van je prooi. Let er op dat sommige groepen nogal vals geëxplodeerd uit de bocht kunnen vliegen. Van een elleboog hier of knietje daar hoef je niet raar op te kijken. Dergelijke dames, vaak mega inwisselbaar, snappen niet dat dit leidt tot ingooien van hun eigen ramen. Merendeel hyenas heeft deze groep dan ook al lang afgeschreven, zij weten als geen ander: “Wie een worst eet of een evil slut doormidden vouwt, weet niet wat erin is gedouwd.”

3. Nu komt het moment van de waarheid voor de hyena. De meid zal voelen dat ze ‘gehyenad’ wordt en aangezien ze onzeker is zal ze direct naar haar vriendinnen kijken. Deze vriendinnen zijn belangrijk in het proces, zij kunnen je met hun blik maken of breken.
Bij een afkeurende blik: Pak je verlies, druip met opgeheven hoofd af en zoek naar de volgende prooi. “Dikke” tip, vrouwen in het rood-zwart zijn zeer gewillig, daarnaast vinden dames in het blauw het niet erg om tweede keus te zijn.
Bij een goedkeurende blik: Ga door naar stap 4.
4. Je bent binnen. Nu is het wachten tot het moment waarop je je overwinning kunt vieren. Tot die tijd is het mogelijk de prooi te laten voelen wat je in huis hebt door je eigen heupen naar voren te bewegen (Hyena tactiek voor gevorderden). Bij de gewone soort komt het vaak aan op de ordinaire zeester, maar bij zwartnekkige hyena’s wil Siri de legendarische tekst “Neuk me in mijn reet” er nog wel eens uitkramen.

2. De Stormram:
In tegenstelling tot de vorige tactiek, is deze manier van vrouwen versieren nog niet bekend onder vele Vidraten. Hoelang deze al rondgaat, is nog niet bekend, maar gerucht gaat dat het door niemand minder bedacht is door S. Stormram, toekomstig lid van de Suffe, Incapabele Nederlanders.

Deze legende, zoals hij zichzelf noemt, was in een ver verleden een keer op stap gegaan. Na een paar alcoholische versnaperingen, zag hij daar dan zijn prooi van de avond. Hier wilde hij de nacht mee doorbrengen, maar hoe? Onze Stormram staat niet bekend om zijn sexy dansmoves. Hoe ging hij dit aanpakken?

Boos van onwetendheid kneep hij zijn glas kapot, alles zat onder het bloed. Zelfverzekerd door de adrenaline stapt hij op haar af, kijkt haar strak aan, en verstijft… Uiteindelijk weet hij nog schraal te zeggen: ‘Uuuh, haha, uuuh, dit heb ik wel vaker…’ Zei hij terwijl hij naar z’n hand wees. Een bloedgeile tekst als deze en de dame was verkocht, shirt uit en vingertje erin!

3. Just shoot her right in the pussy:
Zie onderstaand filmpje voor meer info

Voor meer tips, bekijk onze Cursus vrouwen scheppen 2 ½ van vorig jaar.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.