CAMPAGNELIED TROTS OP NEDERLAND OP SINGEL


Thursday, February 4th, 2010

Rita Lin Verdonk is aardig op de rit in aanloop op de gemeenteraadsverkiezingen. Ook in Tilburg heeft ze een dijk van een team klaar staan die vele zetels zal gaan binnentrekken. Alle leden zijn, voor een goedlopende organisatie, in commissies onderverdeeld. Lijstduwer Van Orsouw heeft zich naar voren geworpen om het campagne lied op singel te zetten. Een lied dat zowel jong als oud raakt en de huidige politiek in Den Haag, maar ook in Tilburg het beste weergeeft.

Hij is erin geslaagd het nummer op plaat te zetten en hoopt net voor carnaval nog even een campagne hitje te scoren. Komend Geuzenfeest staat hij in het voorprogramma van Twan Lijten. Van Orsouw en band met het nummer Brits over troubled water


2 responses to “CAMPAGNELIED TROTS OP NEDERLAND OP SINGEL”

  1. sjef says:

    Ik had vernomen dat van Orsouw onder pseudoniem jos uit Oss de brabantse podia aandoet…..

    http://www.youtube.com/watch?v=6L7bowMcRHg